Вести

Успешан наступ Општине Блаце на 10. Међународном сајму етно хране, пића и опреме у Београду

Општина Блаце и Спортско Туристичко Трговински Центар (СТТЦ Блаце) учествовали су на 10. Међународном сајму хране, пића и опреме од 25. до 28. новембра у Београду.

Била је ово још једна у низу успешних промоција свих блачких производа и саме општине која је у Етно дворишту на поменутом сајму имала своју вишечасовну промоцију обележену и наступима КУД-а "Стојан Новаковић" из Блаца, док је Удружење жена из Блаца за ову прилику за све посетиоце припремило и послужење са разноврсним производима од шљива.

Штанд општине Блаце и сама промоција ове општине која је била у склопу званичног програма ове Међународне манифестације, били су одлично посећени од стране бројних делегација, познатих личности и посетилаца како из земље тако и иностранства.

Декоративно уређен штанд са производима здраве хране и пића, коју блачки привредници производе у блачком крају, био је један од најпосећенијих и побрао је све позитивне критике.

10. Међународни сајам хране, пића и опреме највећа је смотра произвођача традиционалних производа намењених тржишту у Србији и региону југоисточне Европе. Манифестацију су организовали Београдски сајам и Привредне коморе Србије и Београда.

Текст и фото: Актив жена ОО СНС Блаце; Топличке вести