Вести

Чланице Српске Напредне странке ОО Блаце обишле Златибор и Мећавник

Чланице Српске Напредне странке ОО Блаце обишле Златибор и Мећавник.
После неколико успешних акција у свом крају, женска мрежа Српске Напредне странке ОО Блаце организовала је једнодневни излет у оквиру којег су заједно обишли овај део Западне Србије.

У блачком селу Трбуњу одржани Михољски сусрети села

У Блачком селу Трбуњу одржани су Михољски сусрети села, манифестација која је трајала два дана.
У склопу овогодишњих Михољских сусрета села у Трбуњу, обележен је и Међународни дан жена на селу па је с тим у вези изложена и богата радиност коју су створиле жене које живе на селу.

Фондација “Хумана срца” и Општина Блаце данас су испунили новогодишње жеље блачких основаца кроз пројекат Пожели жељу

Фондација”Хумана срца” у сарадји са Општином Блаце реализовала је пројекат под називом “Пожели жељу”.Тим поводом су у Култуном центру “Драинац” у Блацу,испуњене жеље и уручени поклони за 30 блачких осоваца.

Хумано срце испуњава новогодишње жеље основцима из Блаца, Беле Цркве и Варварина

За писмо Деда Мразу никад није рано. То доказује хуманитарна акација Фондације Хумана срца, која је одлучила да деци и младима из слабије развијених општина у Србији испуни новогодишње жеље.

Министарка Привреде у Влади Републике Србије Анђелка Атанасковић свечано прогласила отвореном привредно – туристичку манифестацију “Дани шљиве – Блаце 2022”

Министарка Привреде у Влади Републике Србије Анђелка Атанасковић је свечано прогласила отвореном привредно – туристичку манифестацију “Дани шљиве – Блаце 2022”.
Приликом посете Блацу, министарка Атанасковић најпре је имала састанак са председником Иваном Бургићем а потом и са овдашњим привредницима.

Pages