Саопштења

ОО СНС Прокупље: Парола "Лажеш Вучићу" је напад на државу и уставни поредак наше земље

Поштовани грађани Прокупља. Све оне скарадне фигуре које су под окриљем ноћи (подмукло кријући своје прљаве трагове), писали срамне пароле на улицама и зградама нашег града, можемо назвати бесрамницима. Њима није било довољно то што су те исте зграде и улице оставили у рушевинама након пљачкашке власти, па су решили да их још мало оскрнаве. Њима ништа није свето! Није ни то што су ти објекти под заштитом државе, као споменици културе од највишег значаја, ни то што ноћу нападају само кукавице кријући да им се не види ни лик ни траг. Порукама “Лажеш Вучићу” и одвратним псовкама, по ко зна који пут су открили своје право лице. А, сва та лица, на њихову жалост, забележила је и камера у близини објекта где су изводили свој бесрамни пир. И имало се шта видети. Локални врх Демократске Странке!!! Председник Окружног одбора и нови идеолог  партије, као и члан Општинског одбора, својеручно остављају поруке својих помрачених умова! О томе колику продршку имају, довољно говори чињеница да сада најпрљавије послове сами обављају. Нема више тих људи који би своју будућност градили на њиховим лазима. Сада све морају сами, под окриљем ноћи, да лепе плакате, пљују и раде све оно што је једна генерација младих, због обећања и трговине, радилал за њих. Нема више њиховог топуза, нема ни моћи ни уцена од којих се некада крв у жилама ледила. Нема ничега!!!

Осуђујемо сваки напад на премијера, а нарочито овакав, примитиван и бестијалан. Ово није само напад на председника Владе Републике Србије, већ на саму државу и уставни поредак наше земље.

Срамно је то што су графитирали зграду Општине Прокупље, споменике културе и градске тротоаре… Морамо да нагласимо и то да је зграда Општине културно добро народа Србије и под заштитом је Завода за заштиту споменика културе Републике Србије.

Бобан Лепојевић и Драган Динић, са осталим лицима која су скрнавили град, по нашем мишљењу морају бити изведени пред лице правде, такође мора им се судити за срамно недело, какво је напад на премијера, државу, уставни поредаки скрнављење споменика културе нашег града. У супротном, губимо атрибуте државе.

С поштовањем,

Општински одбор Српске напредне странке Прокупље