ОО СНС БЛАЦЕ: УВЕК УЗ ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Општински одбор Српске напредне странке Блаце у свему пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу.

Стална борба коју води за очување наших националних интереса константно је мета напада оних који не мисле добро ни Србији ни српском народу. Председник је у свом досадашњем раду показао како се на одговоран начин води једна држава која данас ужива велики углед у свету.

Огромно поверење које председник ужива код грађана заслуга је за огроман рад и енергију коју је уложио у обнову и просперитет наше земље. Захваљујући њему и државотворној политици коју води постигнути су мир и стабилност, као основа даљег развоја. Када знамо да су у његовом мандату изграђени многобројни аутопутеви, железничке пруге, као и школе и вртићи, уз повећања плата и пензија, онда нам то јасно говори да се и Србија налази у сигурним рукама.

Верујући у све што ради, ми као одбор снажно подржавамо све одлуке које доноси, јер су оне у интересу грађана. Напомињемо и да смо спремни за изборе, јер народ зна да се Србија као и сви њени региони могу даље развијати, само ако останемо уједињени и ако заједно на челу са њим наставимо да је градимо, на добробит све наше деце и њене будућности.

ОО СНС Блаце