Обележен 7. рођендан у ОО СНС Блаце

Уз присуство великог броја чланова, симпатизера и руководства странке ОО СНС у Блацу у својим страначким просторијама данас је обележио седми рођендан странке.

Свечаност је почела интонирањем страначке химне "Тамо далеко" након чега се присутнима обратио народни посланик Зоран Јозић, који је истакао да је странка у протеклом периоду урадила доста ствари које су у интересу грађана и локалне заједнице.

- Суштина је да смо показали да можемо да радимо добре и квалитетне ствари, да смо се ухватили у коштац са великим проблемима и великим изазовима и да смо доста тога од интереса за грађане урадили и ми на локалу, рекао је између оталог народни посланик Зоран Јозић додајући да су ударени добри темељи за године које долазе и да ће се тако радити у наредном периоду.

Присутнима се обратио и народни посланик из Сврљига Милија Милетић, који је упутио речи похвале упућене ОО СНС у Блацу. Потпредседник ОО СНС у Блацу Срђан Аничић присутнима је рекао да се Српска напредна странка бори за сваког појединца и да сви у странци дају свој допринос не само странци већ свим грађанима.

ОО СНС у Блацу у уторак ће обележити и страначку славу Св. Петку, најпре сечењем славског колача у просторијама ОО СНС Блаце а потом ће у 18 часова у великој сали хотела Језеро бити приређена свечана вечера.