Када ће Пајтић да врати отет новац од хендикепиране деце

Српска напредна странка пита, још увек актуелног шефа војвођанског режима и шефа ДС-a, Бојана Пајтића, да ли зна укупан износ народних пара које је опљачкао са својим најближим сарадницима за време шеснаестогодишње владавине у Војводини - да ли је опљачкао 500 милиона евра, 550 милиона евра, или више од 600 милиона евра народних пара?
Осведочени лажов Пајтић, коме не пада на памет да оде на своје радно место, а сваки месец прима огромне паре из буџета, доказао је свим грађанима да не зна ништа друго да ради осим што по београдским и новосадским кафанама и у централи ДС-a смишља лажне афере.
Питамо Бојана Пајтића, шефа криминалног режима у Војводини, који се и даље заварава да ће лажима о другима натерати грађане да забораве његове лоповлуке, зашто данас позива надлежне државне органе Србије на неко чињење када је више пута рекао да их он и његова ДС не признају?
Српска напредна странка позива надлежне државне органе да испитају и процесуирају сва кривична дела која су извршена под палицом Бојана Пајтића, премијера АП Војводине, који ни дан данас не сме да прихвати детектор лажи и који је побегао од полиграфског испитивања као ђаво од крста.
Српска напредна странка поручује Бојану Пајтићу, који је у све већој паници, јер се ближи дан избора па као на покретној траци избацује у јавност лажне афере, једну за другом, да када следећи пут организује још један спектакл у сенци нека прво јасно каже када ће, за почетак, да врати више од милион евра које је отео од хендикепиране деце.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА